Akademija digitalnog marketinga - radionice uživo

Sadržaj

 

Akademija digitalnog marketinga podijeljena je na praksu u HUB385 i online edukaciju. Kako bi se pripremili za radionice uživo te imali kompletan uvid u sve alate pripremili smo vam 71h video edukacije koji će vas pripremiti za praksu koja se održava u HUB385.

Vaša edukacija kreće čim upišete Akademiju kroz gledanje videa, a na praksu u HUB385 koja se održava svakih 14 dana možete dolaziti nakon položenog uvjeta za praksu. Ukupno trajanje je 6 mjeseci nakon kojih odlučujete o nastavku svoje edukacije.

Uvjet za praksu je položen ulazni ispit kako bi praktične radionice bile prava praksa. Ukoliko nemate poduzeće možete raditi na primjerima drugih poduzetnika ili vlastitoj ideji koju bi željeli ostvariti.

Krećete s online edukacijom, polažete prvi ispit i krećete na praktične radionice u HUB385. Svako poglavlje ima zaseban ispit i 15 min skype sastanka kako bi vam ekipa iz svinaweba pružila dodatne informacije i upute za savladavanje gradiva.

Praktične radionice se održavaju svakih 14 dana te svi koji nisu u mogućnosti doći u HUB385 sve radionice mogu pratiti putem live streama.

Što ćete naučiti

Analiza i planiranje - Inicijacija (online)
Sadržaj
Web stranica
Google AdWords
Facebook & Instagram
Email marketing
Google Analytics
SEO