Akademija digitalnog marketinga - online edukacija

Sadržaj

Cilj online Akademije digitalnog marketinga je proširiti znanje o digitalnom marketingu na cijelu regiju i do kraja godine stvoriti 1.000 certificiranih stručnjaka u digitalnom marketingu. Kako bismo u tome uspjeli, izradili smo kompletan sustav u kojem vas čeka preko 71h video edukacije iz digitalnog marketinga i praktični zadaci kako biste mogli položiti ispite za certifikate.

Sve nove praktične radionice koje se održavaju svakih 14 dana u HUB385 možete pratiti putem live streama ili dolaskom u HUB ukoliko se riješili ulazni ispit.

Ispiti se sastoje od praktičnih zadataka, nakon što riješite zadatak imate skype sastanak sa ekipom iz svinaweba kako bi dobili detaljne upute za vaš primjer. Komunikacija je omogućena kroz Basecamp, gdje možete sudjelovati u diskusijama sa ostalim polaznicima i profesorima.

Uključite se u online predavanja i sudjelujte u izgradnji edukativnog centra koji trenutno sadrži 70h predavanja, ispite, praktične radionice i preko 250 polaznika s kojima gradimo mrežu digitalnih stručnjaka.

Što ćete naučiti

Analiza i planiranje (6h)
Sadržaj (9h)
Web stranica (9h)
Google AdWords (12h)
Facebook & Instagram (9h)
Email marketing (9h)
Google Analytics (9h)
SEO (9h)