Komunikacijske vještine modernog doba

Naučite komunikacijske vještine za 21. stoljeće

Sadržaj

Dobra komunikacija je osnova svega. Svakodnevno komuniciramo s kolegama, klijentima i poslovnim partnerima, a često nam se čini da je neka stavka ostala nedorečena, da nismo dovoljno dobro prezentirali svoje potrebe ili da naše ideje nisu dovoljno jasne drugim uključenim stranama.

Gotovo svi HR manageri, direktori ili team leaderi žele poboljšati komunikaciju svog tima smatrajući da će to uvelike poboljašti produktivnost i ubrzati poslovne procese. Upravo zato ovaj trening ima za cilj osnažiti sudionike u komunikacijskim i prezentacijskim vještinama koje će aktivno moći upotrijebiti u svom poslovnom, ali i privatnom okruženju.

Trening će omogućiti sudionicima da kvalitetnije komuniciraju u timu unutar organizacije u kojoj rade, a obuhvatit će vještine aktivnog slušanja, parafraziranja, razumijevanja međusobnih odnosa, modernih komunikacijskih tehnika i alata, prezentacijskih tehnika, a poseban naglasak će biti stavljen na rješavanje konfliktnih situacija putem komunikacije (stilovi rješavanja sukoba).

Kroz 3 dana treninga, u trajanju od 17:00 do 20:00 sati, unaprijedit ćete svoju vještinu komunikacije kroz različite metode: međusobno upoznavanje, radionice, refleksija na vlastitu komunikaciju, teorijski input, prezentacije, grupni rad, individualni rad. Trening se bazira na kombinaciji formalne i neformalne metodologije.

 

Predavač

Domagoj Morić se može pohvaliti bogatom karijerom - radio je kao projekt menadžer, trener, edukator, komunikolog i PR stručnjak. Kao trener surađuje s nekoliko međunarodnih organizacija i institucija, te drži edukacije iz tema komunikacije, PR-a, medijske pismenosti, rada s mladima i razvoja politika za mlade. Trenutno je zaposlen u Forumu za slobodu odgoja, te kao vanjski suradnik u Agenciji za mobilnost i programe EU.
U slobodno vrijeme uči, pa trenutno završava interdisciplinarni doktorski studij o medijima i komunikaciji na Sveučilištu u Ljubljani.
Zalaže se za slobodu govora, kurikularnu reformu i hrpu čokolade u svakom uredu.

Što ćete naučiti

Osnove komunikacije
Komunikacijski četverokut i odnosi u komunikaciji
Aktivno slušanje
Sukobi u komunikaciji
Principi oralne komunikacije
Prezentacijske vještine
Principi pismene komunikacije (dopisi, e-mail)
Moderni alati za komunikaciju unutar tima

Raspored

19. 09. 2017 /17:00 - 20:15 /Soba B16
Osnove komunikacije
20. 09. 2017 /17:00 - 20:15 /Soba B16
Sukobi u komunikaciji, aktivno slušanje i prezentacijske vještine
21. 09. 2017 /17:00 - 20:15 /Soba B16
Pismena komunikacija i alati moderne komunikacije

Prijava

20001500 kn
u cijenu je uključen PDV
Firma
Molimo odaberite
Molimo odaberite način plaćanja
Prijavom prihvaćate naše uvjete poslovanja

Kontakt podaci

Nest 01 d.o.o. Petračićeva 4, Zagreb OIB: 26585064923 Kontakt : +385 91 9017 155 info@hub385.com

Opis usluge

Nest 01 društvo s ograničenom odgovornošću (u daljnjem tekstu "Nest 01 d.o.o.") omogućava i provodi prodaju usluga putem internet stranica hub385.com/academy. Kupac je svaki posjetitelj stranica Nest 01 d.o.o., koji je došao na Stranice s namjerom da se informira i/ili kupi uslugu ponuđenu na stranicama Nest 01 d.o.o. Korisnik je svaki posjetitelj stranica Nest 01 d.o.o., uključujući i Kupca. Ovaj dokument je elektronički ugovor između Nest 01 d.o.o. i Korisnika te njegovim prihvaćanjem obje strane prihvaćaju sva prava, obveze i odgovornosti koje su u njemu navedene.

Promjene uvjeta

Nest 01 d.o.o. zadržava pravo da u bilo kojem trenutku, i bez prethodne obavijesti, ukoliko to smatra potrebnim, ukine ili izmijeni ovdje navedene Uvjete. Stoga, savjetujemo Korisnike da povremeno ponovno pročitaju informacije sadržane u Uvjetima kako bi ostali informirani o takvim promjenama. Napominjemo da ukoliko dođe do promjena u Uvjetima te Korisnik nastavi koristiti usluge Nest 01 d.o.o., podrazumijeva se da je nove Uvjete u cijelosti pročitao, razumio i prihvatio.

Prijava

Prijava na radionice i ostale aktivnosti Nest 01 d.o.o. se izdaje na ime Kupca ili ime koje Kupac navede i dokaz je o kupnji određene usluge.

Plaćanje i sigurnost

Usluge je moguće platiti nalogom za plaćanje ili izravno putem Interneta sljedećim karticama: MasterCard, Maestro i Visa. Plaćanje karticama se obavlja putem provjerenog i sigurnog T-com PayWay sustava. Maestro mastercard visa T-Com Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla). payway mastercard_securecode verified_by_visa

Uvjeti prijave na radionice

Kupac se smatra prijavljenim na radionicu kada je njegova uplata evidentirana na transakcijskom računu Nest 01 d.o.o. nakon čega će biti obaviješten putem elektroničke pošte navedene u inicijalnoj prijavi.

Povrat novca

Povrat novca moguć je isključivo u slučaju otkazivanja radionice, promjene njegova termina ili u slučaju bitne promjene u programu odnosno ključnim predavačima. Povrat novca nije moguć u slučaju osobnih razloga, poput bolesti, poslovnih obaveza, promjene mišljenja ili sl. Sukladno čl. 79. st. 1. t. 12. Zakonu o zaštiti potrošača, Kupac nema pravo na jednostrani raskid Ugovora na daljinu (povrata novca) s obzirom da je predmet ugovora pružanje usluga vezanih uz slobodno vrijeme, koje se događaju u točno određeno vrijeme odnosno u određenom razdoblju. U slučaju povrata novca, popratni troškovi poput troškova transakcije ili vanjskih troškova Kupca vezanih uz putne troškove, noćenja i sl., Kupcu neće biti vraćeni i Kupac se slaže da ih neće potraživati od Nest 01 d.o.o. Kada se dogovori povrat novaca za otkazani događaj Nest 01 d.o.o. će, ovisno o načinu kupnje/plaćanja, iznos cijene radionice umanjen za popratne troškove vratiti Kupcu na kreditnu karticu ili bankovni račun.

Sjedište tvrtke

Sjedište tvrtke Nest 01 d.o.o. je u Zagrebu, u Republici Hrvatskoj. Pravni sporovi koji mogu nastati, kao posljedica korištenja ovih Stranica (osim ako posebnim ugovorom nije drugačije navedeno) u nadležnosti su suda u Zagrebu, i rješavaju se u skladu s pozitivnim propisima Republike Hrvatske. Korištenjem ovih Internetskih stranica Korisnik pristaje da je bilo koji spor ili zahtjev, proizašao iz, ili koji je u vezi s ovim Uvjetima, ili u vezi s njihovim provođenjem, u nadležnosti suda u Zagrebu.

IZJAVA O PRIVATNOSTI

Nest 01 d.o.o. se obvezuje pružati zaštitu osobnih podataka kupaca na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza, informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima Tvrtke kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla prema niže navedenim uvjetima. Svi djelatnici tvrtke Nest 01 d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Podaci koje prikupljamo

Kada pristupite Web stranici, Vi nam dostavljate, a mi arhiviramo, sljedeće podatke o Vama:

Promjene Izjave o privatnosti

Nest01 d.o.o. zadržava pravo da u bilo kojem trenutku, bez prethodne obavijesti izmijeni ili dopuni ovu Izjavu o privatnosti ili bilo koji njezin dio. Zbog toga vam preporučujemo da redovito pregledavate ovu Izjavu o privatnosti.

Kontakt