LEGO edukacija - mehanizmi i strojevi

Za znatiželjne graditelje

Sadržaj

Naziv "mehanizmi i strojevi" malo je nepravedan prema ovoj radionici :) Iako zvuči komplicirano, radionica je jednostavna, zabavna i omogućava vašem djetetu istraživanje svijeta oko sebe.
Kroz izgradnju i razgovor otkriti ćemo mnoge stvari iz znanosti, tehnologije, inženjerstva i matematike.

Koristeći širok izbor LEGO elemenata, polaznici će graditi, proučavati, testirati, kritizirati i poboljšavati svoje kreacije. Promatranja i zaključke polaznici će bilježiti u svojim radnim listama u kojima su istaknute glavne karakteristike tematskog modela. Osim LEGO materijala, polaznici će se aktivno služiti alatima za mjerenje (ravnala, vage, štoperice...), računanjem, čitanjem i pisanjem, te sredstvima za pokretanje svojih modela (ventilator, nizbrdica). Strojevi koje izgrade bit će mnogo više od igračke – predstavljat će njihovo umijeće gradnje i znanje o tome kako svaki dio radi.
Koristite ovu radionicu da bi rasplamsali interes i utažili žeđ za znanjem i spoznajom o stvarima koje okružuju djecu.

Polaznici koriste tiskane upute za izgradnju i radne liste koje ih vode kroz aktivnosti i zadatke. Grupe broje najviše 12 polaznika, a djeca se upisuju polugodišnje. Radionice se održavaju jednom tjedno, svaki utorak od 18:30 do 20:00 sati. Djece rade u paru što ih potiče na komunikaciju, suradnju, diskusiju, zajedničke kritike i zaključke. Radionice vodi stručan predavač iz udruge Gradionica. Cijena iznosi 450 kn mjesečno.

Što ćete naučiti

Osnovni modeli - učimo o jednostavnim mehanizmima poput poluge, koloturi, zupčanika, koje ćemo kasnije koristiti za ostale modele
Sile i gibanja - na modelima proučavamo efekte trenja, brzine, inercije
Mjerenja - gradimo različite modele s kojima mjerimo vrijeme, udaljenost, masu
Energija - istražujemo stvaranje, prenošenje i korištenje energije
Motorni strojevi - gradimo motorne strojeve različitih mogućnosti i složenosti

Predavač

Davorin Kunst - Ljubav prema prenošenju znanja mladim generacijama otkrio je još tijekom studija kada je radeći u privatnoj informatičkoj školi shvatio što želi u životu – raditi s djecom. Iako ga je život na par godina odveo u pustinju želja za podučavanjem nije jenjavala. Ta želja konačno mu se ispunila kada se pridružio udruzi Gradionica gdje je dobio priliku prenositi djeci znanje kroz igru sa LEGO kockama.
Mladenački duh koji mu pomaže da se poveže s djecom njeguje igranjem na računalu, zmajarenjem i slaganjem maketa.

Raspored

Mehanizmi i strojevi

Prijava

450 kn
u cijenu je uključen PDV
Polaznik
Roditelj
Molimo odaberite način plaćanja
Molimo odaberite
Dopuštam da se fotografije uslikane tijekom radionice koriste u marketinške aktivnosti HUB385
Molimo odaberite
Moje dijete će donijeti svoj laptop ( Alati koji se koriste na radionici se instaliraju, a u slučaju korištenja vlastitog laptopa, dijete može nastaviti vježbati i koristiti alate i po završetku radionice)
Prijavom prihvaćate naše uvjete poslovanja

Kontakt podaci

Nest 01 d.o.o. Petračićeva 4, Zagreb OIB: 26585064925 Kontakt : +385 91 300 7020 info@hub385.com

Opis usluge

Nest 01 društvo s ograničenom odgovornošću (u daljnjem tekstu "Nest 01 d.o.o.") omogućava i provodi prodaju usluga putem internet stranica hub385.com/academy. Kupac je svaki posjetitelj stranica Nest 01 d.o.o., koji je došao na Stranice s namjerom da se informira i/ili kupi uslugu ponuđenu na stranicama Nest 01 d.o.o. Korisnik je svaki posjetitelj stranica Nest 01 d.o.o., uključujući i Kupca. Ovaj dokument je elektronički ugovor između Nest 01 d.o.o. i Korisnika te njegovim prihvaćanjem obje strane prihvaćaju sva prava, obveze i odgovornosti koje su u njemu navedene.

Promjene uvjeta

Nest 01 d.o.o. zadržava pravo da u bilo kojem trenutku, i bez prethodne obavijesti, ukoliko to smatra potrebnim, ukine ili izmijeni ovdje navedene Uvjete. Stoga, savjetujemo Korisnike da povremeno ponovno pročitaju informacije sadržane u Uvjetima kako bi ostali informirani o takvim promjenama. Napominjemo da ukoliko dođe do promjena u Uvjetima te Korisnik nastavi koristiti usluge Nest 01 d.o.o., podrazumijeva se da je nove Uvjete u cijelosti pročitao, razumio i prihvatio.

Prijava

Prijava na radionice i ostale aktivnosti Nest 01 d.o.o. se izdaje na ime Kupca ili ime koje Kupac navede i dokaz je o kupnji određene usluge.

Plaćanje i sigurnost

Usluge je moguće platiti nalogom za plaćanje ili izravno putem Interneta sljedećim karticama: MasterCard, Maestro i Visa. Plaćanje karticama se obavlja putem provjerenog i sigurnog T-com PayWay sustava. Maestro mastercard visa T-Com Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla). payway mastercard_securecode verified_by_visa

Uvjeti prijave na radionice

Kupac se smatra prijavljenim na radionicu kada je njegova uplata evidentirana na transakcijskom računu Nest 01 d.o.o. nakon čega će biti obaviješten putem elektroničke pošte navedene u inicijalnoj prijavi.

Povrat novca

Povrat novca moguć je isključivo u slučaju otkazivanja radionice, promjene njegova termina ili u slučaju bitne promjene u programu odnosno ključnim predavačima. Povrat novca nije moguć u slučaju osobnih razloga, poput bolesti, poslovnih obaveza, promjene mišljenja ili sl. Sukladno čl. 79. st. 1. t. 12. Zakonu o zaštiti potrošača, Kupac nema pravo na jednostrani raskid Ugovora na daljinu (povrata novca) s obzirom da je predmet ugovora pružanje usluga vezanih uz slobodno vrijeme, koje se događaju u točno određeno vrijeme odnosno u određenom razdoblju. U slučaju povrata novca, popratni troškovi poput troškova transakcije ili vanjskih troškova Kupca vezanih uz putne troškove, noćenja i sl., Kupcu neće biti vraćeni i Kupac se slaže da ih neće potraživati od Nest 01 d.o.o. Kada se dogovori povrat novaca za otkazani događaj Nest 01 d.o.o. će, ovisno o načinu kupnje/plaćanja, iznos cijene radionice umanjen za popratne troškove vratiti Kupcu na kreditnu karticu ili bankovni račun.

Sjedište tvrtke

Sjedište tvrtke Nest 01 d.o.o. je u Zagrebu, u Republici Hrvatskoj. Pravni sporovi koji mogu nastati, kao posljedica korištenja ovih Stranica (osim ako posebnim ugovorom nije drugačije navedeno) u nadležnosti su suda u Zagrebu, i rješavaju se u skladu s pozitivnim propisima Republike Hrvatske. Korištenjem ovih Internetskih stranica Korisnik pristaje da je bilo koji spor ili zahtjev, proizašao iz, ili koji je u vezi s ovim Uvjetima, ili u vezi s njihovim provođenjem, u nadležnosti suda u Zagrebu.

IZJAVA O PRIVATNOSTI

Nest 01 d.o.o. se obvezuje pružati zaštitu osobnih podataka kupaca na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza, informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima Tvrtke kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla prema niže navedenim uvjetima. Svi djelatnici tvrtke Nest 01 d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Podaci koje prikupljamo

Kada pristupite Web stranici, Vi nam dostavljate, a mi arhiviramo, sljedeće podatke o Vama:

Promjene Izjave o privatnosti

Nest01 d.o.o. zadržava pravo da u bilo kojem trenutku, bez prethodne obavijesti izmijeni ili dopuni ovu Izjavu o privatnosti ili bilo koji njezin dio. Zbog toga vam preporučujemo da redovito pregledavate ovu Izjavu o privatnosti.

Kontakt

Kontaktirajte nas formom ili direktno na mail info@hub385.com ili telefonom na 091/3007-020
Educational partner
Telecommunications partner