Prvi koraci s micro:bitom

Početak tehnološke kreativnosti za najmlađe

Sadržaj

Micro:bit je maleni uređaj koji pomaže svima, a posebno djeci, zakoračiti u svijet programiranja i kreiranja. Bez obzira na svoju veličinu, nudi bezbroj mogućnosti i funkcionalnosti koje potiču logičko razmišljanje i kreativnost. Zbog svoje popularnosti, postao je gotovo sastavni dio STEM obrazovanja.

Upravo zato, HUB385 i Robokacija su pokrenuli novu seriju radionica za djecu koje koriste micro:bit kao glavni alat u edukaciji i igri. Kurikulum edukacije je kreirao Ivan Kunović iz Robokacije, a kroz 4 radionice vaše dijete će naučiti kako koristiti micro:bit, koje su njegove funkcionalnosti, kako izraditi animaciju i vlastitu igricu. Program je namijenjen početnicima, stoga predznanje nije potrebno.

Radionice su strukturirane tako da se sa svakim djetetom radi individualno, ali se i potiče njihova suradnja u grupama od maksimalno 10 djece. Radionica je namijenjena osnovnoškolskom uzrastu (8+), a vaše dijete treba samo donijeti vlastiti laptop, dok će micro:bitove i ostale alate dobiti na radionici.

Što ćete naučiti

Dijelovi micro:bita i njihove funkcionalnosti
Uvod u programiranje
Prijenos prvog programa
Izrada animacije
Izrada interaktivne igrice
Povezivanje 2 ili više micro:bitova

Predavač

Ivan Kunović mladi je entuzijast koji po završetku Fakulteta elektrotehnike i računarstva odmah uranja u svijet robotike i elektronike. Nakon što je radio kao inženjer u tvrtki Rimac Automobili, odlučuje svoje iskustvo prenijeti na one najmlađe. Pokreće vlastiti obrt Robokacija te održava radionice za djecu i odrasle iz područja robotike, programiranja i kodiranja.
Ivan je u prostorima HUB385 već odradio niz radionica koje izazivaju veliki interes polaznika.

Potrebna oprema

Dijete mora znati čitati
Vlastiti laptop

Raspored

Radim animaciju s micro:bitom
micro_bit osjeća pokrete
Programiram igricu na micro:bitu
Igra u dvoje s 2 micro:bita

Prijava

Ovaj termin radionice je popunjen, ali radimo naporno na otvaranju novih termina koje ćemo uskoro objaviti. Ostavite svoj mail kako bismo vas obavijestili kada novi termini radionica budu spremni. Vaš mail smatramo iskazivanjem interesa pa ćemo vam po kreiranju radionica poslati informativnu ponudu.

Kontakt podaci

Nest 01 d.o.o. Petračićeva 4, Zagreb OIB: 26585064925 Kontakt : +385 91 300 7020 info@hub385.com

Opis usluge

Nest 01 društvo s ograničenom odgovornošću (u daljnjem tekstu "Nest 01 d.o.o.") omogućava i provodi prodaju usluga putem internet stranica hub385.com/academy. Kupac je svaki posjetitelj stranica Nest 01 d.o.o., koji je došao na Stranice s namjerom da se informira i/ili kupi uslugu ponuđenu na stranicama Nest 01 d.o.o. Korisnik je svaki posjetitelj stranica Nest 01 d.o.o., uključujući i Kupca. Ovaj dokument je elektronički ugovor između Nest 01 d.o.o. i Korisnika te njegovim prihvaćanjem obje strane prihvaćaju sva prava, obveze i odgovornosti koje su u njemu navedene.

Promjene uvjeta

Nest 01 d.o.o. zadržava pravo da u bilo kojem trenutku, i bez prethodne obavijesti, ukoliko to smatra potrebnim, ukine ili izmijeni ovdje navedene Uvjete. Stoga, savjetujemo Korisnike da povremeno ponovno pročitaju informacije sadržane u Uvjetima kako bi ostali informirani o takvim promjenama. Napominjemo da ukoliko dođe do promjena u Uvjetima te Korisnik nastavi koristiti usluge Nest 01 d.o.o., podrazumijeva se da je nove Uvjete u cijelosti pročitao, razumio i prihvatio.

Prijava

Prijava na radionice i ostale aktivnosti Nest 01 d.o.o. se izdaje na ime Kupca ili ime koje Kupac navede i dokaz je o kupnji određene usluge.

Plaćanje i sigurnost

Usluge je moguće platiti nalogom za plaćanje ili izravno putem Interneta sljedećim karticama: MasterCard, Maestro i Visa. Plaćanje karticama se obavlja putem provjerenog i sigurnog T-com PayWay sustava. Maestro mastercard visa T-Com Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla). payway mastercard_securecode verified_by_visa

Uvjeti prijave na radionice

Kupac se smatra prijavljenim na radionicu kada je njegova uplata evidentirana na transakcijskom računu Nest 01 d.o.o. nakon čega će biti obaviješten putem elektroničke pošte navedene u inicijalnoj prijavi.

Povrat novca

Povrat novca moguć je isključivo u slučaju otkazivanja radionice, promjene njegova termina ili u slučaju bitne promjene u programu odnosno ključnim predavačima. Povrat novca nije moguć u slučaju osobnih razloga, poput bolesti, poslovnih obaveza, promjene mišljenja ili sl. Sukladno čl. 79. st. 1. t. 12. Zakonu o zaštiti potrošača, Kupac nema pravo na jednostrani raskid Ugovora na daljinu (povrata novca) s obzirom da je predmet ugovora pružanje usluga vezanih uz slobodno vrijeme, koje se događaju u točno određeno vrijeme odnosno u određenom razdoblju. U slučaju povrata novca, popratni troškovi poput troškova transakcije ili vanjskih troškova Kupca vezanih uz putne troškove, noćenja i sl., Kupcu neće biti vraćeni i Kupac se slaže da ih neće potraživati od Nest 01 d.o.o. Kada se dogovori povrat novaca za otkazani događaj Nest 01 d.o.o. će, ovisno o načinu kupnje/plaćanja, iznos cijene radionice umanjen za popratne troškove vratiti Kupcu na kreditnu karticu ili bankovni račun.

Sjedište tvrtke

Sjedište tvrtke Nest 01 d.o.o. je u Zagrebu, u Republici Hrvatskoj. Pravni sporovi koji mogu nastati, kao posljedica korištenja ovih Stranica (osim ako posebnim ugovorom nije drugačije navedeno) u nadležnosti su suda u Zagrebu, i rješavaju se u skladu s pozitivnim propisima Republike Hrvatske. Korištenjem ovih Internetskih stranica Korisnik pristaje da je bilo koji spor ili zahtjev, proizašao iz, ili koji je u vezi s ovim Uvjetima, ili u vezi s njihovim provođenjem, u nadležnosti suda u Zagrebu.

IZJAVA O PRIVATNOSTI

Nest 01 d.o.o. se obvezuje pružati zaštitu osobnih podataka kupaca na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza, informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima Tvrtke kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla prema niže navedenim uvjetima. Svi djelatnici tvrtke Nest 01 d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Podaci koje prikupljamo

Kada pristupite Web stranici, Vi nam dostavljate, a mi arhiviramo, sljedeće podatke o Vama:

Promjene Izjave o privatnosti

Nest01 d.o.o. zadržava pravo da u bilo kojem trenutku, bez prethodne obavijesti izmijeni ili dopuni ovu Izjavu o privatnosti ili bilo koji njezin dio. Zbog toga vam preporučujemo da redovito pregledavate ovu Izjavu o privatnosti.

Kontakt

Kontaktirajte nas formom ili direktno na mail info@hub385.com ili telefonom na 091/3007-020
Educational partner
Telecommunications partner