Tajne uspješnog pregovaranja

Naučite kako uspješno pregovarati

Sadržaj

Pregovarati znači pronaći situaciju u kojoj obje strane "pobjeđuju", imati zadovoljnog klijenta, zdravu organizaciju i osobni uspjeh. Pregovarati znači težiti ka najboljem i postizati odlične rezultate bez oštećenja klijenta.

Ovo je lakše reći nego postići. Suočit ćete se s emocijama i iracionalnim argumentima. Najvažniji dio pregovora je zadržati svoje ciljeve i realizirati odluke koje je vaša organizacija donijela.

Cilj ove edukacije je naučiti vas kako prijeći preko pregovaračkih prepreka i pronaći rješenje kojeg možda niste ni bili svjesni. Radionica je namjenjena svima koji svakodnevno pregovaraju. Radionicu vodi Mario Buljan, jedan od ponajboljih stručnjaka za pregovaračke edukacije.

Do kraja radionice ćete:

 

  • Pregovarati sa samopouzdanjem
  • Razumijeti i prepoznati pregovaračke stilove
  • Svjesno koristiti neverbalnu komunikaciju
  • Postići win-win situaciju na kreativan način

Radionica traje dva puna dana, a uči se putem rasprava, interaktivnih predavanja i praktičnih vježbi.

Predavač

Nakon 20 godina iskustva kao Sales manager, Mario se 2009. godine posvećuje obrazovanju i dodatnom educiranju zaposlenika. Osniva tvrtku DOOR Training koja se bavila treninzima iz prodaje, leadershipa, pregovaranja i kreativnosti na lokalnoj i međunarodnoj razini.
Zahvaljujući snažnim vlastitim pregovaračkim i prodajnim vještinama, njegovi treninzi su postali sinonim za kvalitetnu i obuhvatnu poslovnu edukaciju.
Početkom 2016. pokreće tvrtku eWyse - agenciju za digitalno učenje koja se bavi edukacijom i razvojem digitalnog sadržaja za učenje. Tvrtka posluje na međunarodnoj razini, a neki od njegovih klijenata uključuju Unicredit group, Raiffeisenbank, Ernst & Young, Loreal, Sony, Zoetis, Roche, Vetropack group, and many more.

Što ćete naučiti

Razlika između prodaje i pregovaranja
Što treba znati prije pregovora
Kako se pripremiti za pregovaranje
Kada započeti pregovor i o čemu razgovarati
Kako dobiti potrebne informacije
Kako koristiti neverbalnu komunikaciju
Kako aktivno slušati tijekom pregovora
Kako efikasno prezentirati svoje ideje
Kako naglasiti dodanu vrijednost koju nudite
Kako trgovati i kada pristati na kompromis
Kako zatvoriti pregovore

Raspored

28. 09. 2017 /09:00 - 17:00 /Soba B06
Kreiranje pregovaraške strategije
29. 09. 2017 /09:00 - 17:00 /Soba B16
Pregovarački stilovi i zatvaranje pregovora

Prijava

22001650 kn
u cijenu je uključen PDV
Firma
Molimo odaberite
Molimo odaberite način plaćanja
Prijavom prihvaćate naše uvjete poslovanja

Kontakt podaci

Nest 01 d.o.o. Petračićeva 4, Zagreb OIB: 26585064923 Kontakt : +385 91 9017 155 info@hub385.com

Opis usluge

Nest 01 društvo s ograničenom odgovornošću (u daljnjem tekstu "Nest 01 d.o.o.") omogućava i provodi prodaju usluga putem internet stranica hub385.com/academy. Kupac je svaki posjetitelj stranica Nest 01 d.o.o., koji je došao na Stranice s namjerom da se informira i/ili kupi uslugu ponuđenu na stranicama Nest 01 d.o.o. Korisnik je svaki posjetitelj stranica Nest 01 d.o.o., uključujući i Kupca. Ovaj dokument je elektronički ugovor između Nest 01 d.o.o. i Korisnika te njegovim prihvaćanjem obje strane prihvaćaju sva prava, obveze i odgovornosti koje su u njemu navedene.

Promjene uvjeta

Nest 01 d.o.o. zadržava pravo da u bilo kojem trenutku, i bez prethodne obavijesti, ukoliko to smatra potrebnim, ukine ili izmijeni ovdje navedene Uvjete. Stoga, savjetujemo Korisnike da povremeno ponovno pročitaju informacije sadržane u Uvjetima kako bi ostali informirani o takvim promjenama. Napominjemo da ukoliko dođe do promjena u Uvjetima te Korisnik nastavi koristiti usluge Nest 01 d.o.o., podrazumijeva se da je nove Uvjete u cijelosti pročitao, razumio i prihvatio.

Prijava

Prijava na radionice i ostale aktivnosti Nest 01 d.o.o. se izdaje na ime Kupca ili ime koje Kupac navede i dokaz je o kupnji određene usluge.

Plaćanje i sigurnost

Usluge je moguće platiti nalogom za plaćanje ili izravno putem Interneta sljedećim karticama: MasterCard, Maestro i Visa. Plaćanje karticama se obavlja putem provjerenog i sigurnog T-com PayWay sustava. Maestro mastercard visa T-Com Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla). payway mastercard_securecode verified_by_visa

Uvjeti prijave na radionice

Kupac se smatra prijavljenim na radionicu kada je njegova uplata evidentirana na transakcijskom računu Nest 01 d.o.o. nakon čega će biti obaviješten putem elektroničke pošte navedene u inicijalnoj prijavi.

Povrat novca

Povrat novca moguć je isključivo u slučaju otkazivanja radionice, promjene njegova termina ili u slučaju bitne promjene u programu odnosno ključnim predavačima. Povrat novca nije moguć u slučaju osobnih razloga, poput bolesti, poslovnih obaveza, promjene mišljenja ili sl. Sukladno čl. 79. st. 1. t. 12. Zakonu o zaštiti potrošača, Kupac nema pravo na jednostrani raskid Ugovora na daljinu (povrata novca) s obzirom da je predmet ugovora pružanje usluga vezanih uz slobodno vrijeme, koje se događaju u točno određeno vrijeme odnosno u određenom razdoblju. U slučaju povrata novca, popratni troškovi poput troškova transakcije ili vanjskih troškova Kupca vezanih uz putne troškove, noćenja i sl., Kupcu neće biti vraćeni i Kupac se slaže da ih neće potraživati od Nest 01 d.o.o. Kada se dogovori povrat novaca za otkazani događaj Nest 01 d.o.o. će, ovisno o načinu kupnje/plaćanja, iznos cijene radionice umanjen za popratne troškove vratiti Kupcu na kreditnu karticu ili bankovni račun.

Sjedište tvrtke

Sjedište tvrtke Nest 01 d.o.o. je u Zagrebu, u Republici Hrvatskoj. Pravni sporovi koji mogu nastati, kao posljedica korištenja ovih Stranica (osim ako posebnim ugovorom nije drugačije navedeno) u nadležnosti su suda u Zagrebu, i rješavaju se u skladu s pozitivnim propisima Republike Hrvatske. Korištenjem ovih Internetskih stranica Korisnik pristaje da je bilo koji spor ili zahtjev, proizašao iz, ili koji je u vezi s ovim Uvjetima, ili u vezi s njihovim provođenjem, u nadležnosti suda u Zagrebu.

IZJAVA O PRIVATNOSTI

Nest 01 d.o.o. se obvezuje pružati zaštitu osobnih podataka kupaca na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza, informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima Tvrtke kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla prema niže navedenim uvjetima. Svi djelatnici tvrtke Nest 01 d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Podaci koje prikupljamo

Kada pristupite Web stranici, Vi nam dostavljate, a mi arhiviramo, sljedeće podatke o Vama:

Promjene Izjave o privatnosti

Nest01 d.o.o. zadržava pravo da u bilo kojem trenutku, bez prethodne obavijesti izmijeni ili dopuni ovu Izjavu o privatnosti ili bilo koji njezin dio. Zbog toga vam preporučujemo da redovito pregledavate ovu Izjavu o privatnosti.

Kontakt