HUB385 Academy // Tool School

Govorništvo

Izrazite se kao profesionalac

Na Masterclassu Govorništvo naučit ćete sve što vam treba za uspješno javno govorenje, uključivo s verbalnom i neverbalnom komunikacijom. Naglasak će biti na govornoj izvedbi, koju ćemo usavršavati za vrijeme trajanja edukacije.

Uz to, pružit ćemo vam potrebne alate, poput programa za pravogovor i pravopis, koji će vam pomoći u svakodnevnoj komunikaciji.

Praktična primjena
Vježbe se temelje na stvarnim primjerima
Individualni pristup
Rad na vlastitom ili tuđem primjeru
Certificirani mentor
Učite od certificiranog stručnjaka

Naučite

  • Osnažiti verbalnu komunikaciju
  • Osvijestiti neverbalnu komunikaciju
  • Alate za uspješno prezentiranje
  • Strukturu i pripremu izvedbe
  • Efikasno prenositi bitne poruke

Odgovori na ključna pitanja

Što je suvremeno govorništvo?

Suvremeno govorništvo označava spoj tradicionalne retoričke teorije koja se oslanja na antičke uzore i sve većih zahtjeva koje pred nas postavlja današnje moderno društvo u kojem živimo.

Zašto je govorničko obrazovanje važno u poslovnome svijetu?

Govornička vještina, tj. učinkovito i efektno prenošenje ključnih poruka i izbjegavanje nesporazuma danas je od ključne važnosti u poslovnom, ali i privatnom svijetu.

Koji su alati primjenjivi u svakodnevnim poslovnim komunikacijama?

Retorički alati u svakodnevnim poslovnim komunikacijama primjenjivi su u dva aspekta. Prvi se odnosi na formiranje poruka, argumentacije i strukture teksta, dok se drugi odnosi na samu verbalnu i neverbalnu komunikaciju poruke.

Rađamo li se s govorničkim talentom?

Talent je poželjan - no, govorništvo je vještina što znači da se može naučiti i vježbati.

Kako se riješiti treme i straha od javnoga nastupa?

Protiv straha i treme u javnom nastupu borimo se govorničkom naobrazbom. Glavni neprijatelji treme i straha su dobra i kvalitetna priprema i razne vježbe kojima prije nastupa suzbijamo nervozu i napetost.

Trener i mentor

Nika Gulin
Magistra edukacije govorništva i informacijskih znanosti

Kao trenerica prezentacijskih i komunikacijskih vještina, djeluje u Ciceron komunikacijama od 2015. Pritom, uživa u raznolikosti svog posla i različitim tipovima polaznika koji dolaze na njezine treninge. Najveće zadovoljstvo i najširi osmijeh na lice izmami joj kada na kraju treninga vidi zadovoljne polaznike koji osjećaju i vide napredak.

Tijekom školovanja se uvjerila da mnoge tradicionalne metode obrazovanja i prenošenja znanja nisu više toliko učinkovite za vrijeme u kojem živimo. Stoga, vjeruje da je prilagodba nužna i zato na svojim treninzima nastoji koristiti što više neformalnih metoda učenja jer se uvjerila da polaznici tako najbolje i najlakše usvajaju znanje i vještine.

Za bilo kakva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte mailom na academy@hub385.com

Prijava

Molim odaberite
Cijena: 1,500 kn u cijenu je uključen PDV
Nakon prijave dobiti ćete sve potrebne podatke za plaćanje. Prijavom također prihvaćate naše uvjete poslovanja.
Zahvaljujemo na prijavi. Na mail smo vam poslali podatke za uplatu koji bi trebao doći kroz maksimalno par minuta. Ukoliko ne dobijete mail ili imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte na academy@hub385.com
Platiti možete odmah kreditnom karticom putem Payway sustava plaćanja klikom ovdje.

Masterclass ponuda

Educational partner
Telecommunications partner