HUB385 Academy // Tool School

Leadership

Savladajte vještine uspješnog lidera

Sposobnost i umjetnost uspješnog vođenja (leadership) jedna je od najtraženijih vještina pri zapošljavanju i razvoju poslovne karijere.

Savladajte osnove vođenja svog tima i osigurajte sebi i svom poslovanju dugotrajne rezultate te trajne i pozitivne promjene.

Praktična primjena
Vježbe se temelje na stvarnim primjerima
Individualni pristup
Rad na vlastitom ili tuđem primjeru
Certificirani mentor
Učite od certificiranog stručnjaka

Naučite

  • Različite stilove vođenja
  • Prednosti aktivnog vođenja
  • Pretpostavke za uspješan leadership
  • Situacijsko vođenje i inspirirati zaposlenike
  • Kako prenijeti viziju i cilj svom timu

Odgovori na ključna pitanja

Koji stilovi vođenja danas prevladavaju, koju korist donose i u kojim situacijama posegnuti za svakim od njih?

Zavirite u presjek svjetskih trendova u području vođenja, a potom naučite prepoznati svoj stil, te stilove svojih kolega i nadređenih.

Što je aktivno vođenje, kada je korisno i kako ga uklopiti u svoje poslovanje?

Savladajte zakonitosti aktivnog vođenja i osvijestite svakodnevne prepreke na koje ovaj stil upravljanja nailazi. Naučite kako biti istovremeno usmjereni i na ciljeve i na ljude. Mudro i hrabro upravljajte promjenom uz istovremeno traženje tzv. win-win rješenja za sve uključene strane.

Kako uspješno delegirati posao i prenijeti članovima tima svoja očekivanja i dio odgovornosti?

I najboljima se ponekad događa da zadatke, očekivanja i odgovornosti ne raspore učinkovito po timovima. Kroz ovaj trening leadershipa naučite učinkovito delegirati zadatke, na vrijeme prepoznati prepreke i odabrati konkretna rješenja iz ponuđenih taktika.

Što je situacijsko vođenje i kako njime inspirirati suradnike?

Naučit ćete procijeniti razinu znanja i motiviranosti kod svakog pojedinog zaposlenika te za svakoga od njih pronaći adekvatan pristup. Odškrinut ćemo vam vrata percepcije koja vode do fleksibilnosti u razmišljanju i komunikaciji, te time osigurati lepezu izbora pri pristupanju svakom pojedincu unutar organizacije.

Kako zapaliti iskru kod zaposlenika i podijeliti s njima viziju i cilj?

Shvatit ćete i zapamtiti o čemu je zapravo govorio Sun-Tzu, tj. razumjet ćete značaj retorike i komunikacije kao i vjetra u leđa koji organizaciji daju zaposlenici kada sa zanosom grabe ka istom cilju kao i vi. Dodatno, naučit ćete kako to sve postići putem čiste i inspirativne komunikacije, bez manipulacije suradnika.

Trener i mentor

Tatjana Salaj
Profesor fizike, PMF

Tatjana Salaj je vlasnica tvrtke Vrata percepcije i zaljubljenica u osobni rast i razvoj, rad s ljudima i prenošenje znanja kroz predavanja. Iskusna je i certificirana trenerica, a iza sebe ima i karijeru u prodaji i menadžmentu.

Već više od deset godina djeluje u industriji profesionalnog treninga i coachinga te svojim klijentima uspješno pomaže u izgradnji poslovanja, postavljanju standarda i educiranju njihovog izvora najveće vrijednosti: ljudi!

Za bilo kakva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte mailom na academy@hub385.com

Prijava

Molim odaberite
Cijena: 1,875 kn u cijenu je uključen PDV
Nakon prijave dobiti ćete sve potrebne podatke za plaćanje. Prijavom također prihvaćate naše uvjete poslovanja.
Zahvaljujemo na prijavi. Na mail smo vam poslali podatke za uplatu koji bi trebao doći kroz maksimalno par minuta. Ukoliko ne dobijete mail ili imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte na academy@hub385.com
Platiti možete odmah kreditnom karticom putem Payway sustava plaćanja klikom ovdje.

Masterclass ponuda

Educational partner
Telecommunications partner