HUB385 Academy // Tool School

Poslovna logika

Pretvorite ideju u koncept

Poslovna logika je upravljačko-poduzetnička metodologija koja pomoću vizualnih tehnika i alata pomaže strukturirati i sistematizirati svaku ideju, projekt ili postojeće poslovanje poduzeća.

Koristeći glavni alat ovog Masterclassa - poslovno platno, postavite sebi i svom timu kvalitetan okvir za razmišljanje postavljajući si prava pitanja koja efikasno razvijaju vašu poslovnu ideju.

Praktična primjena
Vježbe se temelje na stvarnim primjerima
Individualni pristup
Rad na vlastitom ili tuđem primjeru
Certificirani mentor
Učite od certificiranog stručnjaka

Naučite

  • Strukturirati i sistematizirati poslovanje
  • Proces testiranja pretpostavki
  • Metode inoviranja poslovnih modela
  • Pristupiti relevantnim studijama slučaja

Odgovori na ključna pitanja

Koje su ključne razlike između ideje i koncepta, te kako ih kvalitetno zapisati?

Samo 2 do 3 posto naših ideja dođu do realizacije. U sklopu ovog treninga, naučite koje su razlike između ideje i koncepta, te kako započeti proces realizacije.

Koji su menadžerski alati koje koriste vodeća suvremena poduzeća poput Googlea i Applea prilikom modeliranja svog poslovanja?

U sklopu treninga, obradit ćemo više od 10 menadžerskih alata koje možete upotrijebiti u svom poslovanju, bez obzira čime se bavite. Svi alati koje ćemo spominjati baziraju se na studijama slučaja velikih internacionalnih organizacija, što potvrđuje njihovu primjenu i rezultate u praksi.

Kako prilagoditi alate iz internacionalnih primjera vlastitoj ideji ili postojećem projektu?

Naučit ćete kako spomenute alate formatirati u skladu s vašim djelovanjem, kako bi oni u potpunosti odgovarali situaciji u kojoj se nalazite. Pomoću tih alata moći ćete potaknuti kreativnost svog tima i stvoriti inovativna rješenja privlačna vašim korisnicima.

Kako kvalitetno organizirati i voditi timske radne sastanke?

Putem ovog treninga naučite kako uključiti sve suradnike u proces razvoja novog poslovnog modela na najefikasniji način i to bez konflikata.

Trener i mentor

Tomislav Krišto
Univ.mag.oec.

Mladi poduzetnik koji 2013. godine osniva Štreberaj, tvrtku umjerenu na edukaciju i usavršavanje studenata Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, čiji je danas suvlasnik. 2014. godine osvaja rektorovu nagradu za rad “Modeliranje poduzetničkih namjera studenata Sveučilišta u Zagrebu uz pomoć kognitivnih i socio-emocionalnih čimbenika” te iste godine dobiva nagradu Centra za ženske studije Marije Jurić Zagorke za znanstveni doprinos u svom radu “Modeliranje poduzetničkih namjera studenata i studentica Sveučilišta u Zagrebu.

2015. godine postaje predavač u poduzetničkom centru Razvojne agencije Zagreb, Plavom uredu, gdje drži specijalističke seminare na temu „Business Model Canvas“ (modul 1 i 2), te „Design Thinking-Business innovation process“. Od 2017. godine pojavljuje se kao gost predavač na seminarima kolegija Kanali distribucije i Marketing malih i srednjih poduzeća na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.

Za bilo kakva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte mailom na academy@hub385.com

Prijava

Molim odaberite
Cijena: 1,875 kn u cijenu je uključen PDV
Nakon prijave dobiti ćete sve potrebne podatke za plaćanje. Prijavom također prihvaćate naše uvjete poslovanja.
Zahvaljujemo na prijavi. Na mail smo vam poslali podatke za uplatu koji bi trebao doći kroz maksimalno par minuta. Ukoliko ne dobijete mail ili imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte na academy@hub385.com
Platiti možete odmah kreditnom karticom putem Payway sustava plaćanja klikom ovdje.

Masterclass ponuda

Educational partner
Telecommunications partner