HUB385 Academy // Tool School

Strategija

Dočekajte promjene spremni

Masterclass Strategija polaznicima će omogućiti kvalitetniju i sustavniju implementaciju poslovnih i poduzetničkih projekata u praksi. Samo neke od tema kojima ćemo se baviti su definiranje vizije, misije i jasnih strateških ciljeva projekata.

Bavit ćemo se i otkrivanjem prednosti, te razmatranjem materijalnih i ljudskih resursa potrebnih za realizaciju projekta, ali i ostalim elementima koji su se pokazali ključnim za razvoj strategije.

Praktična primjena
Vježbe se temelje na stvarnim primjerima
Individualni pristup
Rad na vlastitom ili tuđem primjeru
Certificirani mentor
Učite od certificiranog stručnjaka

Naučite

  • Važnost strateškog planiranja u svakodnevnom poslovanju
  • Prepoznati i definirati snage, slabosti i potencijale projekta
  • Ulogu materijalnih, informacijskih i ljudskih resursa u strateškom planiranju
  • Prilagoditi projekt zakonitostima i zahtjevima suvremenog tržišta

Odgovori na ključna pitanja

Zbog čega je strateško planiranje važno ?

Strateško planiranje je ključno iz razloga što je poslovna budućnost u suvremenom svijetu vrlo neizvjesna i prepuna različitih izazova. Upravo jasan i detaljan strateški plan omogućuje da ta budućnost bude ispunjena poslovnim uspjesima.

Zašto je za strateško planiranje potrebna analiza sadašnjeg stanja, prednosti te mogućih nedostataka poslovnog projekta?

Svaki poslovni projekt je jedinstven te može dati unikatan doprinos tržištu i svojoj okolini, a upravo je zbog toga od presudne važnosti jasno definirati njegove snage, slabosti i potencijale.

Zašto je za strateško planiranje potrebna analiza materijalnih, informacijskih i ljudskih resursa projekta?

Strateškim planiranjem se predviđaju načini ostvarenja željenih rezultata. Kako biste ostvarili željene rezultate potrebno je razraditi ciljeve na svim razinama tvrtke.

Koja je važnost potrošačke i kupovne perspektive za strateško planiranje?

Unatoč njegovoj najboljoj namjeri, kreator bilo koje poslovne ideje ne može točno znati kako će tržište reagirati na nju ukoliko ne napravi detaljnu analizu upravo iz perspektive onih klijenata koji će se najviše okoristiti njome. Stoga, naučimo kako efikasno analizirati navedene perspektive i integrirati ih u naše planove.

Zašto strateško planiranje obuhvaća i analizu tržišnih prilika, zakonitosti industrije, kao i potencijalnih prepreka i prijetnji?

Strateško planiranje uključuje davanje smisla informacijama koje pristižu s tržišta, oblikovanjem ideja te planiranjem akcija. Kvalitetnom prilagodbom tržišnim zakonitostima višestruko se povećava uspješnost implementacije samog proizvoda.

Trener i mentor

Sandro Kraljević
Magistar psihologije

Vlasnik i direktor tvrtke Mind Lab d.o.o. koji se najviše bavi primijenjenom poslovnom psihologijom, čija znanja i metode koristi kako bi organizacijama pomogao da ostvare svoje pune potencijale. Njegova glavna motivacija u poslu su ljudi, zbog čega najviše uživa radeći s pojedincima i timovima, pomažući im da spoznaju svoje snage i uistinu postanu najbolja verzija sebe. Svojim klijentima je partner kroz usluge strateških i teambuilding radionica, individualnog i timskog business coachinga, kao i širokom paletom metoda za psihologijsku procjenu ljudskih potencijala.

U svom radu Sandro najviše voli surađivati s ljudima koji su spremni ulagati u svoj osobni i profesionalni razvoj, kako bi otkrili svoje skrivene potencijale. Izrazito cijeni odgovornost i proaktivnost u poslu, koji uvijek voli obavljati s dozom opuštenosti. Ima snažno izraženi poduzetnički duh, te svojim idejama želi učiniti svoju okolinu boljim mjestom. Gdje drugi vide problem, on najčešće vidi priliku.

Za bilo kakva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte mailom na academy@hub385.com

Prijava

Molim odaberite
Cijena: 1,500 kn u cijenu je uključen PDV
Nakon prijave dobiti ćete sve potrebne podatke za plaćanje. Prijavom također prihvaćate naše uvjete poslovanja.
Zahvaljujemo na prijavi. Na mail smo vam poslali podatke za uplatu koji bi trebao doći kroz maksimalno par minuta. Ukoliko ne dobijete mail ili imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte na academy@hub385.com
Platiti možete odmah kreditnom karticom putem Payway sustava plaćanja klikom ovdje.

Masterclass ponuda

Educational partner
Telecommunications partner