UX Bootcamp: Korisničko iskustvo

Naučite kako prilagoditi korisničko iskustvo digitalnom periodu

Sadržaj

Korisničko iskustvo (UX) jedna je od fundamentalnih vještina koja se ne veže samo uz design, nego uz sve što ima neki oblik interakcije s korisnikom.


Od procesa u bankama ili javnim ustanovama, objekata i proizvoda pa sve do web stranica i aplikacija. Dugo vremena je prošlo dok se nije shvatila, odnosno osvijestila važnost UX u proizvodnom procesu bilo kakve usluge ili proizvoda.

UX je naoko jednostavna vještina, ali u stvari poprilično kompleksan set metodologija, vještina i prakse koji za cilj imaju posvećivanje pozornosti potrebama vaših korisnika. Želje i potrebe se konstantno mijenjaju i ovise o okolnostima,  vremenu, te samim tehnologijama.

Ovaj Bootcamp je namijenjen svima onima koji žele naučiti osnovne prakse, terminologiju, metodologiju UX -a kako bi bolje razumijeli proces dizajna i razvoj kvalitetnog korisničkog iskustva bilo kojeg proizvoda.

Jednodnevni program namijenjen je za pojedince početnike u polju UX-a bez obzira na prijašnje iskustvo ili struku.
A vaš predavač - Tomislav Kozačinski će vas voditi kroz svaki korak.

Nakon ovog tečaja imat ćete odlične osnove da dodatno produbite svoje znanje kroz praksu ili dodatan rad s literaturom koja je na raspolaganju.

Kliknite na video i pogledajte što sve UX može biti

Što ćete naučiti

Uvod i pregled User Experience Designa
Osnove dobrog dizajna
Ciklus i procedura dizajna
Principi interakcije sa korisnikom
Tehnike promatranja i skupljanja informacija
Tipovi korisnika, podataka i interakcija
Fokus grupe & ankete
Promatranje korisnika & korisnički intervjui
Rezultati, zaključivanje i reporting
Implementacija zaključaka i testiranje poboljšanja
Prototipiranje (kako i zašto)
Evaluacija i zaključci

Predavač

S preko 10 godina iskustva kao freelancer, Tomislav Kozačinski je bio dio mnogih, različitih projekata. Počeo je svoju karijeru u printu, ali je nastavio na webu gdje je rasturao u HTML-u i CSS-u. Sa sve većim korištenjem mobilnih aplikacija, prebacio se na B2B, SaaSweb i upravljanje proizvodima kao User Experience (UX) dizajner i voditelj kreativnog tima.

Kao član Toptal communitya zadnje tri godine imao je priliku raditi na zaista različitim proizvodima, projektima i klijentima iz cijelog svijeta.

Sa svojim iskustvom do sada Tomislav je imao priliku održati zaista veliki broj predavanja, panela i radionica. Tomislav kaže za sebe da je puno više od Digitalnog Produkt dizajnera, već da je i hiper organiziran umjetnik, problem solver, UX UI dizajner, poduzetnik, Stand Up komičar, freelancer….
Ako već niste, vrijeme je da ga upoznate!

Raspored

UX Bootcamp

Prijava

1500 kn
u cijenu je uključen PDV
Firma
Molimo odaberite
Molimo odaberite način plaćanja
Prijavom prihvaćate naše uvjete poslovanja

Kontakt podaci

Nest 01 d.o.o. Petračićeva 4, Zagreb OIB: 26585064925 Kontakt : +385 91 300 7020 info@hub385.com

Opis usluge

Nest 01 društvo s ograničenom odgovornošću (u daljnjem tekstu "Nest 01 d.o.o.") omogućava i provodi prodaju usluga putem internet stranica hub385.com/academy. Kupac je svaki posjetitelj stranica Nest 01 d.o.o., koji je došao na Stranice s namjerom da se informira i/ili kupi uslugu ponuđenu na stranicama Nest 01 d.o.o. Korisnik je svaki posjetitelj stranica Nest 01 d.o.o., uključujući i Kupca. Ovaj dokument je elektronički ugovor između Nest 01 d.o.o. i Korisnika te njegovim prihvaćanjem obje strane prihvaćaju sva prava, obveze i odgovornosti koje su u njemu navedene.

Promjene uvjeta

Nest 01 d.o.o. zadržava pravo da u bilo kojem trenutku, i bez prethodne obavijesti, ukoliko to smatra potrebnim, ukine ili izmijeni ovdje navedene Uvjete. Stoga, savjetujemo Korisnike da povremeno ponovno pročitaju informacije sadržane u Uvjetima kako bi ostali informirani o takvim promjenama. Napominjemo da ukoliko dođe do promjena u Uvjetima te Korisnik nastavi koristiti usluge Nest 01 d.o.o., podrazumijeva se da je nove Uvjete u cijelosti pročitao, razumio i prihvatio.

Prijava

Prijava na radionice i ostale aktivnosti Nest 01 d.o.o. se izdaje na ime Kupca ili ime koje Kupac navede i dokaz je o kupnji određene usluge.

Plaćanje i sigurnost

Usluge je moguće platiti nalogom za plaćanje ili izravno putem Interneta sljedećim karticama: MasterCard, Maestro i Visa. Plaćanje karticama se obavlja putem provjerenog i sigurnog T-com PayWay sustava. Maestro mastercard visa T-Com Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla). payway mastercard_securecode verified_by_visa

Uvjeti prijave na radionice

Kupac se smatra prijavljenim na radionicu kada je njegova uplata evidentirana na transakcijskom računu Nest 01 d.o.o. nakon čega će biti obaviješten putem elektroničke pošte navedene u inicijalnoj prijavi.

Povrat novca

Povrat novca moguć je isključivo u slučaju otkazivanja radionice, promjene njegova termina ili u slučaju bitne promjene u programu odnosno ključnim predavačima. Povrat novca nije moguć u slučaju osobnih razloga, poput bolesti, poslovnih obaveza, promjene mišljenja ili sl. Sukladno čl. 79. st. 1. t. 12. Zakonu o zaštiti potrošača, Kupac nema pravo na jednostrani raskid Ugovora na daljinu (povrata novca) s obzirom da je predmet ugovora pružanje usluga vezanih uz slobodno vrijeme, koje se događaju u točno određeno vrijeme odnosno u određenom razdoblju. U slučaju povrata novca, popratni troškovi poput troškova transakcije ili vanjskih troškova Kupca vezanih uz putne troškove, noćenja i sl., Kupcu neće biti vraćeni i Kupac se slaže da ih neće potraživati od Nest 01 d.o.o. Kada se dogovori povrat novaca za otkazani događaj Nest 01 d.o.o. će, ovisno o načinu kupnje/plaćanja, iznos cijene radionice umanjen za popratne troškove vratiti Kupcu na kreditnu karticu ili bankovni račun.

Sjedište tvrtke

Sjedište tvrtke Nest 01 d.o.o. je u Zagrebu, u Republici Hrvatskoj. Pravni sporovi koji mogu nastati, kao posljedica korištenja ovih Stranica (osim ako posebnim ugovorom nije drugačije navedeno) u nadležnosti su suda u Zagrebu, i rješavaju se u skladu s pozitivnim propisima Republike Hrvatske. Korištenjem ovih Internetskih stranica Korisnik pristaje da je bilo koji spor ili zahtjev, proizašao iz, ili koji je u vezi s ovim Uvjetima, ili u vezi s njihovim provođenjem, u nadležnosti suda u Zagrebu.

IZJAVA O PRIVATNOSTI

Nest 01 d.o.o. se obvezuje pružati zaštitu osobnih podataka kupaca na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza, informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima Tvrtke kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla prema niže navedenim uvjetima. Svi djelatnici tvrtke Nest 01 d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Podaci koje prikupljamo

Kada pristupite Web stranici, Vi nam dostavljate, a mi arhiviramo, sljedeće podatke o Vama:

Promjene Izjave o privatnosti

Nest01 d.o.o. zadržava pravo da u bilo kojem trenutku, bez prethodne obavijesti izmijeni ili dopuni ovu Izjavu o privatnosti ili bilo koji njezin dio. Zbog toga vam preporučujemo da redovito pregledavate ovu Izjavu o privatnosti.

Kontakt

Kontaktirajte nas formom ili direktno na mail info@hub385.com ili telefonom na 091/3007-020
Educational partner
Telecommunications partner