Code Week

HUB385 i SAP vas pozivaju na tjedan kodiranja koji traje od 7.10. do 22.10. Prijavite se na besplatne radionice i otkrijte mogućnosti koje nudi tehnologija.

Što je Code Week?

Uključi se u Code Week i postani pravi programer
Code Week, međunarodna inicijativa koja ima za cilj omogućiti kodiranje i digitalnu pismenost svima, ove godine dolazi u HUB385. Da bismo uspješno pratili tehnološke trendove i prilagodili se modernom svijetu u kojem živimo, potrebno je razvijati digitalne kompetencije, istraživati i stvarati. Kako bismo uključili što više djece i mladih, organiziramo nekoliko vrsta radionica za djecu, mlade i roditelje.
Sve radionice su besplatne i otvorene za javnost, potrebno je samo izvršiti prijavu.
Pridružite nam se!

Radionice

Hour of code

Radionica „Hour of code“ traje jedan sat i namijenjena je početnicima, djeci od 6 do 9 godina, te njihovim roditeljima. Jednostavne vježbe će vas uputiti u osnove kodiranja kako biste druženje s djecom mogli nastaviti i kod kuće.
Roditelj i dijete trebaju ponijeti vlastiti laptop. Ova radionica je namjenjena djeci i roditeljima, tako da jedna prijava znači mama/tata i dijete).
Odaberite termin
Molimo ispunite sva polja i odaberite termin ako niste

Uvod u programiranje i elektroniku

Ako se želite poigrati s hardware-om i samostalno početi izrađivati strojeve, prijavite se na ovu radionicu. Radionica traje 5 sati, namijenjena je uzrastu 16+, a mi vam obećajemo odličnu zabavu.
Odaberite termin
Molimo ispunite sva polja i odaberite termin ako niste

Kodiranje za dame

Ova cjelodnevna radionica će vas upoznati s osnovama Javascripta, jednog od najpoznatijih programskih jezika. Radionica je namijenjena početnicama, a potrebno je donijeti vlastiti laptop.
Termin
Molimo odaberite
Molimo ispunite sva polja

Kontakt

Kontaktirajte nas formom ili direktno na mail info@hub385.com ili telefonom na 091/3007-020
Educational partner
Telecommunications partner