Akademija digitalnog marketinga po svinaweb metodologiji

 
Akademija digitalnog marketinga je digitalni program učenja s naglaskom na praksi. Radiš na primjeru poduzeća po tvojem izboru i imaš svojeg mentora koji te prati otpočetka do kraja.
Postaješ dio svinaweb zajednice koja broji preko 500 polaznika i putem foruma i uživo radionica preko YouTubea korak po korak razvijaš se u pravog stručnjaka iz digitalnog marketinga.
Idealni scenarij svakog polaznika je da na kraju Akademije ima napravljenu pravu web stranicu, prave oglase na Googleu, Facebooku, Instagramu, može slati mailove i zna čitati podatke iz Google Anaylticsa. Sve to na primjeru poduzeća ili projekta po izboru.
Kako točno funkcionira Akademija?
U Akademiji digitalni marketing učiš tako da odmah krećeš raditi na primjeru nekog poduzeća ili projekta. To poduzeće biraš ti i ono može biti bilo kakvo! Od tvoje poduzetničke ideje do nekog izmišljenog poduzeća, a može biti i stvarno poduzeće ili čak tvoj online CV! Najbitnije je da je poduzeće koje odabereš tebi osobno interesantno. Jer kroz Akademiju češ napraviti pravu web stranicu za to poduzeće. Svi oglasi na Googleu, Facebooku ili Instagramu će biti kao da za stvarno to radiš na tom poduzeću. Na taj način najbolje učiš digitalni marketing, zabavljaš se i razvijaš svoje poduzetničke vještine sve uz naše mentorstvo i podršku.