Analiza i planiranje - Inicijacija

Sadržaj

 

Ključni početni korak bilo kojeg procesa je upravo analiza i planiranje. Bez obzira pohađali Akademiju online ili uživo, prvi korak je Inicijacija.
Najčešći uzrok neuspjeha u digitalnom marketingu je izostanak akcijskog plana koji obuhvaća sve kanale promocije, sadržaj i aktivnosti osoba koje plan provode u djelo.

Upravo iz tog razloga smo u našoj metodologiji proces analize i planiranja nazvali Inicijacija. Inicijacija (lat. initiatio, posveta) je po svojoj definiciji postupak upućivanja u principe, tajne ili tehnike rada te kao takva najbolje opisuje prvu radionicu akademije digitalnog marketinga.

Kako biste u potpunosti savladali principe, tajne i tehnike rada digitalnih kampanja te kreirali vlastiti akcijski plan digitalnog marketinga, pripremili smo 6 sati edukativnog predavanja i 11 praktičnih zadataka pomoću kojih ćete izraditi svoj akcijski plan.

Tijekom edukacija, poduzetnici zadatke rješavaju na vlastitom primjeru, zaposlenici izrađuju akcijski plan za poduzeće u kojem rade ili, kao studenti i nezaposleni, rade plan za vlastiti online CV kako bi se što bolje zaposlili ili rade plan za projekt kojim planiraju postati poduzetnici.

Položeni ispit na kraju Inicijacije je preduvjet za polaganje ispita iz svih ostalih područja.

 

Teoretski dio radionice

Kako prilagoditi komunikaciju na internetu prema 4 ključne faze kupovnog ciklusa
Segmentacija ciljanih skupina
Prilagodba komunikacije i ponude
Online kanali promocije - Google, Facebook, Yoube, Linkedin, Email, Remarketing
Važnost razlikovanja 3 tipa sadržaja - Edukativni, informativni i prodajni
Postavljanje i mjerenje ciljeva uspješnosti
Ključni pojmovi za snalaženje u digitalnom marketingu

Praktični dio radionice

Upitnik za definiranje ciljane skupine i ponude
Istraživanje ključnih riječi na Google tražilici
Analiza konkurencije koja dobro kotira na Googleu
Istraživanje Facebook ciljanih skupina
Istraživanje Google Display ciljanih skupina
Izrada remarketing lista
Definiranje online ponude
Informacijska struktura web stranice
Izrada plana za sadržaj
Definiranje ciljeva
Izrada akcijskog plana za digitalni marketing

Prijava

4900 kn
u cijenu je uključen PDV
Firma
Podaci studenta
Molimo odaberite
Molimo odaberite način plaćanja
Prijavom prihvaćate naše uvjete poslovanja

Raspored

Sadržaj
Web stranica
Google AdWords
Facebook & Instagram
Email marketing
Google Analytics
SEO

Što kažu polaznici?

Kontakt podaci

Nest 01 d.o.o.

Petračićeva 6, Zagreb

OIB: 26585064925

Kontakt : +385 91 300 7020

info@hub385.com

Opis usluge

Nest 01 društvo s ograničenom odgovornošću (u daljnjem tekstu "Nest 01 d.o.o.") omogućava i provodi prodaju usluga putem internet stranica hub385.com/academy. Kupac je svaki posjetitelj stranica Nest 01 d.o.o., koji je došao na Stranice s namjerom da se informira i/ili kupi uslugu ponuđenu na stranicama Nest 01 d.o.o.
Korisnik je svaki posjetitelj stranica Nest 01 d.o.o., uključujući i Kupca.

Ovaj dokument je elektronički ugovor između Nest 01 d.o.o. i Korisnika te njegovim prihvaćanjem obje strane prihvaćaju sva prava, obveze i odgovornosti koje su u njemu navedene.

Promjene uvjeta

Nest 01 d.o.o. zadržava pravo da u bilo kojem trenutku, i bez prethodne obavijesti, ukoliko to smatra potrebnim, ukine ili izmijeni ovdje navedene Uvjete. Stoga, savjetujemo Korisnike da povremeno ponovno pročitaju informacije sadržane u Uvjetima kako bi ostali informirani o takvim promjenama. Napominjemo da ukoliko dođe do promjena u Uvjetima te Korisnik nastavi koristiti usluge Nest 01 d.o.o., podrazumijeva se da je nove Uvjete u cijelosti pročitao, razumio i prihvatio.

Prijava

Prijava na radionice i ostale aktivnosti Nest 01 d.o.o. se izdaje na ime Kupca ili ime koje Kupac navede i dokaz je o kupnji određene usluge.

Plaćanje i sigurnost

Usluge je moguće platiti nalogom za plaćanje ili izravno putem Interneta sljedećim karticama: MasterCard, Maestro i Visa.

Plaćanje karticama se obavlja putem provjerenog i sigurnog T-com PayWay sustava.

Maestro
mastercard
visa

T-Com Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla).

payway
mastercard_securecode
verified_by_visa

Uvjeti prijave na radionice

Kupac se smatra prijavljenim na radionicu kada je njegova uplata evidentirana na transakcijskom računu Nest 01 d.o.o. nakon čega će biti obaviješten putem elektroničke pošte navedene u inicijalnoj prijavi.

Povrat novca

Povrat novca moguć je isključivo u slučaju otkazivanja radionice, promjene njegova termina ili u slučaju bitne promjene u programu odnosno ključnim predavačima. Povrat novca nije moguć u slučaju osobnih razloga, poput bolesti, poslovnih obaveza, promjene mišljenja ili sl.

Sukladno čl. 79. st. 1. t. 12. Zakonu o zaštiti potrošača, Kupac nema pravo na jednostrani raskid Ugovora na daljinu (povrata novca) s obzirom da je predmet ugovora pružanje usluga vezanih uz slobodno vrijeme, koje se događaju u točno određeno vrijeme odnosno u određenom razdoblju.

U slučaju povrata novca, popratni troškovi poput troškova transakcije ili vanjskih troškova Kupca vezanih uz putne troškove, noćenja i sl., Kupcu neće biti vraćeni i Kupac se slaže da ih neće potraživati od Nest 01 d.o.o.

Kada se dogovori povrat novaca za otkazani događaj Nest 01 d.o.o. će, ovisno o načinu kupnje/plaćanja, iznos cijene radionice umanjen za popratne troškove vratiti Kupcu na kreditnu karticu ili bankovni račun.

Sjedište tvrtke

Sjedište tvrtke Nest 01 d.o.o. je u Zagrebu, u Republici Hrvatskoj. Pravni sporovi koji mogu nastati, kao posljedica korištenja ovih Stranica (osim ako posebnim ugovorom nije drugačije navedeno) u nadležnosti su suda u Zagrebu, i rješavaju se u skladu s pozitivnim propisima Republike Hrvatske. Korištenjem ovih Internetskih stranica Korisnik pristaje da je bilo koji spor ili zahtjev, proizašao iz, ili koji je u vezi s ovim Uvjetima, ili u vezi s njihovim provođenjem, u nadležnosti suda u Zagrebu.

IZJAVA O PRIVATNOSTI

Nest 01 d.o.o. se obvezuje pružati zaštitu osobnih podataka kupaca na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza, informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima Tvrtke kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla prema niže navedenim uvjetima. Svi djelatnici tvrtke Nest 01 d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Podaci koje prikupljamo

Kada pristupite Web stranici, Vi nam dostavljate, a mi arhiviramo, sljedeće podatke o Vama:

Promjene Izjave o privatnosti

Nest01 d.o.o. zadržava pravo da u bilo kojem trenutku, bez prethodne obavijesti izmijeni ili dopuni ovu Izjavu o privatnosti ili bilo koji njezin dio. Zbog toga vam preporučujemo da redovito pregledavate ovu Izjavu o privatnosti.

Educational partner
Telecommunications partner