O nama

U našu coworking priču krenuli smo 2015. godine s pilot fazom, a danas smo jedan od najpoznatijih coworking brendova u Hrvatskoj.
Nedugo nakon početka poslovanja, HUB385 postao je dobro poznat i prepoznatljiv coworking brend koji ljudi, prije svega, povezuju s opuštenom i kreativnom radnom atmosferom, prijateljskim i pet friendly pristupom te proaktivnim poslovanjem.
Naša coworking zajednica broji više od 300 aktivnih korisnika koji dolaze iz različitih profesija – od ICT-ja, developementa i programiranja do marketinga, arhitekture, prevođenja i nekretnina.
Šarena zajednica profesionalaca iz različitih područja uvelike obogaćuje međusobno dijeljenje znanja i vještina kroz svakodnevni networking i druženje.
HUB385 interni tim broji 5 ljudi i svaki od nas vodeći je u jednom od područja našeg poslovanja. Svi pripadnici našeg internog tima dijele radni prostor s ostalim coworkerima te su uvijek tu za sve eventualne intervencije koje su potrebne.
Uz coworking uslugu, u ponudi nudimo i najam prostora za događanja, tako da smo u nešto više od 7 godina postojanja, ugostili preko tisuću coworkera te bili domaćini na preko 5 tisuća evenata.

Kontaktirajte nas

Petračićeva 6, 10000 Zagreb