Google AdWords - Search, Display & YouTube

Sadržaj

Većini poduzeća, pogotovo malih i srednjih poduzeća kakvima i mi kao agencija pripadamo, glavni izvor prihoda su – preporuke. Preporuke su odličan izvor prihoda jer, u većini slučajeva, svi ljudi pitaju svoje prijatelje i poznanike da im preporuče ono poduzeće koje im može riješiti njihove probleme.

Na taj način Vaše poduzeće kontaktiraju potencijalni kupci koji su zbog dobre preporuke jako blizu kupnji onoga što nudite. No problem je što preko preporuke će teško doći svi potencijalni kupci koji su u određenom razdoblju spremni kupiti Vaše proizvode.

Pojavom interneta i tražilica putem Googlea Vaši kupci su dobili alat zbog kojeg više ne ovise o svojim prijateljima putem kojih mogu naći kvalitetna poduzeća od kojih mogu kupiti što im treba. Trebaju samo otići na Google i putem upisivanja ključnih riječi pronaći informacije koje im mogu na kvalitetan način pomoći donijeti odluku o kupnji bez obzira što informacije dobivaju od prethodno nepoznatih izvora. Danas je navika većine kupaca da vjeruju informacijama koje pronađu putem interneta.

Iz tog razloga putem Google AdWordsa se otvorio kanal svim poduzećima da prikažu svoje oglase velikom broju svojih potencijalnih kupaca upravo u onim trenucima kada su spremni kupiti ono što Vi nudite.

Zbog prirode interneta, dolazite do potencijalnih kupaca koji Vas nikako nisu mogli pronaći putem preporuka. I to je razlog zašto uz pomoć Google AdWordsa i prilagođene web stranice možete povećati svoje poslovanje u rekordnom roku.

Cilj ove radionice je u potpunosti vas osposobiti za samostalnu izradu naprednih Google AdWords kampanji kako bi po završetku radionice već imali aktivne kampanje.

 

Što ćete naučiti

Struktura i opcije AdWords računa
Povezivanje s Analyticsom
Namještanje ciljeva
Povezivanje s YouTube kanalom
Izrada remarketing lista
Google sheet template
AdWords editor
Licitacija
AdWords Skripte
Reporting

Search

Analiza ključnih riječi
Izrada grupa ključnih riječi
Negativne ključne riječi
Pisanje tekstualnih oglasa
Proširenja oglasa
Remarketing
Izrada Google AdWords Search kampanje
Optimizacija Search kampanje

Display

Analiza Display ciljanih skupina
Izrada grupa ciljanih skupina
Vrste oglasa
Izrada grafičkih oglasa kroz AdWords
Negativne stranice za prikazivanje oglasa
Remarketing
Izrada Display kampanje
Optimizacija Display kampanje

YouTube

Opcije ciljanja
Video oglasi
Remarketing
Povezivanje s drugim YouTube kanalima
Izrada YouTube kampanje
Optimizacija YouTube kampanje

Prijava

4900 kn
u cijenu je uključen PDV
Firma
Podaci studenta
Molimo odaberite
Molimo odaberite način plaćanja
Prijavom prihvaćate naše uvjete poslovanja

Raspored

Sadržaj
Web stranica
Google AdWords
Facebook & Instagram
Email marketing
Google Analytics
SEO

Što kažu polaznici?

Kontakt podaci

Nest 01 d.o.o.

Petračićeva 6, Zagreb

OIB: 26585064925

Kontakt : +385 91 300 7020

info@hub385.com

Opis usluge

Nest 01 društvo s ograničenom odgovornošću (u daljnjem tekstu "Nest 01 d.o.o.") omogućava i provodi prodaju usluga putem internet stranica hub385.com/academy. Kupac je svaki posjetitelj stranica Nest 01 d.o.o., koji je došao na Stranice s namjerom da se informira i/ili kupi uslugu ponuđenu na stranicama Nest 01 d.o.o.
Korisnik je svaki posjetitelj stranica Nest 01 d.o.o., uključujući i Kupca.

Ovaj dokument je elektronički ugovor između Nest 01 d.o.o. i Korisnika te njegovim prihvaćanjem obje strane prihvaćaju sva prava, obveze i odgovornosti koje su u njemu navedene.

Promjene uvjeta

Nest 01 d.o.o. zadržava pravo da u bilo kojem trenutku, i bez prethodne obavijesti, ukoliko to smatra potrebnim, ukine ili izmijeni ovdje navedene Uvjete. Stoga, savjetujemo Korisnike da povremeno ponovno pročitaju informacije sadržane u Uvjetima kako bi ostali informirani o takvim promjenama. Napominjemo da ukoliko dođe do promjena u Uvjetima te Korisnik nastavi koristiti usluge Nest 01 d.o.o., podrazumijeva se da je nove Uvjete u cijelosti pročitao, razumio i prihvatio.

Prijava

Prijava na radionice i ostale aktivnosti Nest 01 d.o.o. se izdaje na ime Kupca ili ime koje Kupac navede i dokaz je o kupnji određene usluge.

Plaćanje i sigurnost

Usluge je moguće platiti nalogom za plaćanje ili izravno putem Interneta sljedećim karticama: MasterCard, Maestro i Visa.

Plaćanje karticama se obavlja putem provjerenog i sigurnog T-com PayWay sustava.

Maestro
mastercard
visa

T-Com Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla).

payway
mastercard_securecode
verified_by_visa

Uvjeti prijave na radionice

Kupac se smatra prijavljenim na radionicu kada je njegova uplata evidentirana na transakcijskom računu Nest 01 d.o.o. nakon čega će biti obaviješten putem elektroničke pošte navedene u inicijalnoj prijavi.

Povrat novca

Povrat novca moguć je isključivo u slučaju otkazivanja radionice, promjene njegova termina ili u slučaju bitne promjene u programu odnosno ključnim predavačima. Povrat novca nije moguć u slučaju osobnih razloga, poput bolesti, poslovnih obaveza, promjene mišljenja ili sl.

Sukladno čl. 79. st. 1. t. 12. Zakonu o zaštiti potrošača, Kupac nema pravo na jednostrani raskid Ugovora na daljinu (povrata novca) s obzirom da je predmet ugovora pružanje usluga vezanih uz slobodno vrijeme, koje se događaju u točno određeno vrijeme odnosno u određenom razdoblju.

U slučaju povrata novca, popratni troškovi poput troškova transakcije ili vanjskih troškova Kupca vezanih uz putne troškove, noćenja i sl., Kupcu neće biti vraćeni i Kupac se slaže da ih neće potraživati od Nest 01 d.o.o.

Kada se dogovori povrat novaca za otkazani događaj Nest 01 d.o.o. će, ovisno o načinu kupnje/plaćanja, iznos cijene radionice umanjen za popratne troškove vratiti Kupcu na kreditnu karticu ili bankovni račun.

Sjedište tvrtke

Sjedište tvrtke Nest 01 d.o.o. je u Zagrebu, u Republici Hrvatskoj. Pravni sporovi koji mogu nastati, kao posljedica korištenja ovih Stranica (osim ako posebnim ugovorom nije drugačije navedeno) u nadležnosti su suda u Zagrebu, i rješavaju se u skladu s pozitivnim propisima Republike Hrvatske. Korištenjem ovih Internetskih stranica Korisnik pristaje da je bilo koji spor ili zahtjev, proizašao iz, ili koji je u vezi s ovim Uvjetima, ili u vezi s njihovim provođenjem, u nadležnosti suda u Zagrebu.

IZJAVA O PRIVATNOSTI

Nest 01 d.o.o. se obvezuje pružati zaštitu osobnih podataka kupaca na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza, informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima Tvrtke kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla prema niže navedenim uvjetima. Svi djelatnici tvrtke Nest 01 d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Podaci koje prikupljamo

Kada pristupite Web stranici, Vi nam dostavljate, a mi arhiviramo, sljedeće podatke o Vama:

Promjene Izjave o privatnosti

Nest01 d.o.o. zadržava pravo da u bilo kojem trenutku, bez prethodne obavijesti izmijeni ili dopuni ovu Izjavu o privatnosti ili bilo koji njezin dio. Zbog toga vam preporučujemo da redovito pregledavate ovu Izjavu o privatnosti.

Educational partner
Telecommunications partner