Mala škola programiranja (2)

Nastavljamo s programiranjem kroz zabavu

Sadržaj

Nakon početnog upoznavanja vašeg djeteta sa svijetom programiranja kroz Malu školu programiranja(1) vrijeme je da se usvojeno znanje primijeni. Za djecu nema boljeg učenja od učenja kroz igru, pa će tako znanje najbolje proširiti programiranjem vlastite igre u Scratchu.

Scratch je programski jezik napravljen za djecu u MIT Media Labu. Kroz njega će postupno graditi kompleksnije igre i uz igru učiti o timerima, randomiziranju i ostalim osnovnim konceptima programiranja.

Radionice je kreirao Ivan Kunović iz Robokacije, a posebno prilagođen i individualni pristup svakom djetetu pomaže da na vizualan način shvati naoko kompleksne principe programiranja.  Taj pristup uključuje programiranje kroz igranje jednostavnih igara koji oponašaju programski kôd pa sve do vizualnog programiranja, odnosno sklapanja logičkih blokova koji dovode do rješenja problema.

Radionice su strukturirane tako da se sa svakim djetetom radi individualno, ali se i potiče njihova suradnja u grupama od maksimalno 10 djece. Radionica je namijenjena osnovnoškolskom uzrastu (7+), te je potrebno donijeti vlastiti laptop.

Što ćete naučiti

Kreiranje vlastite igre u Scratchu
Kreiranje igre stolnog tenisa - kompleksnije komponente
Kreiranje igre uhvati jabuku
Osnove mjerača vremena i random funkcije kroz izradu popularne igre skrivača
Učenje o tonovima, trajanju tona i frekvencijama

Predavač

Nakon školovanja u Velikoj Britaniji, Stipe je završio nastavnički smjer fizike i tehnike na PMF-u u Zagrebu. Trenutno radi kao profesor u osnovnoj školi. Slobodno vrijeme koristi za razvoj radionica za djecu iz STEM područja, s posebnim fokusom na programiranje i robotiku. Bavi se triatlonom i uči 3D modeliranje.

Potrebna oprema

Poznavanje programa Scratch
Vlastiti laptop

Raspored

26. 06. 2017 /10:00 - 11:30 /Soba B06
Stvorimo glazbu
27. 06. 2017 /10:00 - 11:30 /Soba B06
Moja prva igrica
28. 06. 2017 /10:00 - 11:30 /Soba B06
Napravi svoj virtualni stolni tenis
29. 06. 2017 /10:00 - 11:30 /Soba B06
Pleši cijelu noć :)

Prijava

350 kn
u cijenu je uključen PDV
Polaznik
Roditelj
Molimo odaberite način plaćanja
Molimo odaberite
Dopuštam da se fotografije uslikane tijekom radionice koriste u marketinške aktivnosti HUB385
Molimo odaberite
Moje dijete će donijeti svoj laptop ( Alati koji se koriste na radionici se instaliraju, a u slučaju korištenja vlastitog laptopa, dijete može nastaviti vježbati i koristiti alate i po završetku radionice)
Prijavom prihvaćate naše uvjete poslovanja

Kontakt podaci

Nest 01 d.o.o. Petračićeva 4, Zagreb OIB: 26585064923 Kontakt : +385 91 9017 155 info@hub385.com

Opis usluge

Nest 01 društvo s ograničenom odgovornošću (u daljnjem tekstu "Nest 01 d.o.o.") omogućava i provodi prodaju usluga putem internet stranica hub385.com/academy. Kupac je svaki posjetitelj stranica Nest 01 d.o.o., koji je došao na Stranice s namjerom da se informira i/ili kupi uslugu ponuđenu na stranicama Nest 01 d.o.o. Korisnik je svaki posjetitelj stranica Nest 01 d.o.o., uključujući i Kupca. Ovaj dokument je elektronički ugovor između Nest 01 d.o.o. i Korisnika te njegovim prihvaćanjem obje strane prihvaćaju sva prava, obveze i odgovornosti koje su u njemu navedene.

Promjene uvjeta

Nest 01 d.o.o. zadržava pravo da u bilo kojem trenutku, i bez prethodne obavijesti, ukoliko to smatra potrebnim, ukine ili izmijeni ovdje navedene Uvjete. Stoga, savjetujemo Korisnike da povremeno ponovno pročitaju informacije sadržane u Uvjetima kako bi ostali informirani o takvim promjenama. Napominjemo da ukoliko dođe do promjena u Uvjetima te Korisnik nastavi koristiti usluge Nest 01 d.o.o., podrazumijeva se da je nove Uvjete u cijelosti pročitao, razumio i prihvatio.

Prijava

Prijava na radionice i ostale aktivnosti Nest 01 d.o.o. se izdaje na ime Kupca ili ime koje Kupac navede i dokaz je o kupnji određene usluge.

Plaćanje i sigurnost

Usluge je moguće platiti nalogom za plaćanje ili izravno putem Interneta sljedećim karticama: MasterCard, Maestro i Visa. Plaćanje karticama se obavlja putem provjerenog i sigurnog T-com PayWay sustava. Maestro mastercard visa T-Com Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla). payway mastercard_securecode verified_by_visa

Uvjeti prijave na radionice

Kupac se smatra prijavljenim na radionicu kada je njegova uplata evidentirana na transakcijskom računu Nest 01 d.o.o. nakon čega će biti obaviješten putem elektroničke pošte navedene u inicijalnoj prijavi.

Povrat novca

Povrat novca moguć je isključivo u slučaju otkazivanja radionice, promjene njegova termina ili u slučaju bitne promjene u programu odnosno ključnim predavačima. Povrat novca nije moguć u slučaju osobnih razloga, poput bolesti, poslovnih obaveza, promjene mišljenja ili sl. Sukladno čl. 79. st. 1. t. 12. Zakonu o zaštiti potrošača, Kupac nema pravo na jednostrani raskid Ugovora na daljinu (povrata novca) s obzirom da je predmet ugovora pružanje usluga vezanih uz slobodno vrijeme, koje se događaju u točno određeno vrijeme odnosno u određenom razdoblju. U slučaju povrata novca, popratni troškovi poput troškova transakcije ili vanjskih troškova Kupca vezanih uz putne troškove, noćenja i sl., Kupcu neće biti vraćeni i Kupac se slaže da ih neće potraživati od Nest 01 d.o.o. Kada se dogovori povrat novaca za otkazani događaj Nest 01 d.o.o. će, ovisno o načinu kupnje/plaćanja, iznos cijene radionice umanjen za popratne troškove vratiti Kupcu na kreditnu karticu ili bankovni račun.

Sjedište tvrtke

Sjedište tvrtke Nest 01 d.o.o. je u Zagrebu, u Republici Hrvatskoj. Pravni sporovi koji mogu nastati, kao posljedica korištenja ovih Stranica (osim ako posebnim ugovorom nije drugačije navedeno) u nadležnosti su suda u Zagrebu, i rješavaju se u skladu s pozitivnim propisima Republike Hrvatske. Korištenjem ovih Internetskih stranica Korisnik pristaje da je bilo koji spor ili zahtjev, proizašao iz, ili koji je u vezi s ovim Uvjetima, ili u vezi s njihovim provođenjem, u nadležnosti suda u Zagrebu.

IZJAVA O PRIVATNOSTI

Nest 01 d.o.o. se obvezuje pružati zaštitu osobnih podataka kupaca na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza, informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima Tvrtke kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla prema niže navedenim uvjetima. Svi djelatnici tvrtke Nest 01 d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Podaci koje prikupljamo

Kada pristupite Web stranici, Vi nam dostavljate, a mi arhiviramo, sljedeće podatke o Vama:

Promjene Izjave o privatnosti

Nest01 d.o.o. zadržava pravo da u bilo kojem trenutku, bez prethodne obavijesti izmijeni ili dopuni ovu Izjavu o privatnosti ili bilo koji njezin dio. Zbog toga vam preporučujemo da redovito pregledavate ovu Izjavu o privatnosti.

Kontakt