Moja prva igrica 2 - Programiranje igrice

Vrijeme je za prvu vlastitu igricu

Sadržaj

Igrice su postale planetarno popularna stvar, a djeca od najranije dobi bez problema prelaze levele i vladaju virtualnim svijetom.  Vještine obrade digitalne fotografije se koriste svakodnevno, a posebne tehnike se koriste za pripremanje grafičkih elemenata koji se kasnije koriste za izradu igrica. Dječja radionica "Moja prva igrica" će pripremiti vaše dijete za samostalno obrađivanje fotografija i drugih grafičkih elemenata, dok će drugi dio radionice omogućiti vašem djetetu izradu vlastite igrice koristeći programski jezik Python i softver Renpy.

Renpy je open source engine za izradu igara, najčešće vizualnih novela, ali i avantura, mozgalica te RPG (role-playing) igara.

Radionica se sastoji od dva dijela - Priprema grafike i Programiranje igrice. Prvi modul "Priprema grafike" omogućava pripremu grafičkih elemenata koji se kasnije koriste na drugom modulu "Programiranje igrice." Ovisno o željema i interesima djeteta, oba modula se mogu pohađati samostalno ili u paketu, jedan za drugim.

Radionice je kreirao Andrej Jovanović, a  strukturirane su tako da se sa svakim djetetom radi individualno, ali se i potiče njihova suradnja u grupama od maksimalno 10 djece. Radionica je namijenjena osnovnoškolskom uzrastu (7+), te je potrebno donijeti vlastiti laptop.

Što ćete naučiti

Uvod u izradu igara
Pisanje svog prvog programa
Kreiranje scene i lika
Varijable i kodiranje interakcije
Dodavanje glazbe
Debugging i pakiranje igrice

Predavač

Od malih nogu zaljubljenik u video igre ima samo jednu viziju, kreirati nešto značajno za buduće generacije. S iskustvom u održavanju sustava i dizajnu polako se počeo baviti i onim što ga najviše zabavlja, spajanjem svojeg kreativnog kaosa u video igre. Andrej smatra da je izrada igara praktična primjena svega što naučimo u životu.

Potrebna oprema

Vlastiti laptop
Dijete mora znati čitati i pisati

Raspored

Uvod u Renpy
Moja prva scena
Programiranje tijeka igre
Kodiranje naprednih opcija
Dovršavanje igre

Prijava

350 kn
u cijenu je uključen PDV
Polaznik
Roditelj
Molimo odaberite način plaćanja
Molimo odaberite
Dopuštam da se fotografije uslikane tijekom radionice koriste u marketinške aktivnosti HUB385
Molimo odaberite
Moje dijete će donijeti svoj laptop ( Alati koji se koriste na radionici se instaliraju, a u slučaju korištenja vlastitog laptopa, dijete može nastaviti vježbati i koristiti alate i po završetku radionice)
Prijavom prihvaćate naše uvjete poslovanja

Kontakt podaci

Nest 01 d.o.o. Petračićeva 4, Zagreb OIB: 26585064925 Kontakt : +385 91 9017 155 info@hub385.com

Opis usluge

Nest 01 društvo s ograničenom odgovornošću (u daljnjem tekstu "Nest 01 d.o.o.") omogućava i provodi prodaju usluga putem internet stranica hub385.com/academy. Kupac je svaki posjetitelj stranica Nest 01 d.o.o., koji je došao na Stranice s namjerom da se informira i/ili kupi uslugu ponuđenu na stranicama Nest 01 d.o.o. Korisnik je svaki posjetitelj stranica Nest 01 d.o.o., uključujući i Kupca. Ovaj dokument je elektronički ugovor između Nest 01 d.o.o. i Korisnika te njegovim prihvaćanjem obje strane prihvaćaju sva prava, obveze i odgovornosti koje su u njemu navedene.

Promjene uvjeta

Nest 01 d.o.o. zadržava pravo da u bilo kojem trenutku, i bez prethodne obavijesti, ukoliko to smatra potrebnim, ukine ili izmijeni ovdje navedene Uvjete. Stoga, savjetujemo Korisnike da povremeno ponovno pročitaju informacije sadržane u Uvjetima kako bi ostali informirani o takvim promjenama. Napominjemo da ukoliko dođe do promjena u Uvjetima te Korisnik nastavi koristiti usluge Nest 01 d.o.o., podrazumijeva se da je nove Uvjete u cijelosti pročitao, razumio i prihvatio.

Prijava

Prijava na radionice i ostale aktivnosti Nest 01 d.o.o. se izdaje na ime Kupca ili ime koje Kupac navede i dokaz je o kupnji određene usluge.

Plaćanje i sigurnost

Usluge je moguće platiti nalogom za plaćanje ili izravno putem Interneta sljedećim karticama: MasterCard, Maestro i Visa. Plaćanje karticama se obavlja putem provjerenog i sigurnog T-com PayWay sustava. Maestro mastercard visa T-Com Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla). payway mastercard_securecode verified_by_visa

Uvjeti prijave na radionice

Kupac se smatra prijavljenim na radionicu kada je njegova uplata evidentirana na transakcijskom računu Nest 01 d.o.o. nakon čega će biti obaviješten putem elektroničke pošte navedene u inicijalnoj prijavi.

Povrat novca

Povrat novca moguć je isključivo u slučaju otkazivanja radionice, promjene njegova termina ili u slučaju bitne promjene u programu odnosno ključnim predavačima. Povrat novca nije moguć u slučaju osobnih razloga, poput bolesti, poslovnih obaveza, promjene mišljenja ili sl. Sukladno čl. 79. st. 1. t. 12. Zakonu o zaštiti potrošača, Kupac nema pravo na jednostrani raskid Ugovora na daljinu (povrata novca) s obzirom da je predmet ugovora pružanje usluga vezanih uz slobodno vrijeme, koje se događaju u točno određeno vrijeme odnosno u određenom razdoblju. U slučaju povrata novca, popratni troškovi poput troškova transakcije ili vanjskih troškova Kupca vezanih uz putne troškove, noćenja i sl., Kupcu neće biti vraćeni i Kupac se slaže da ih neće potraživati od Nest 01 d.o.o. Kada se dogovori povrat novaca za otkazani događaj Nest 01 d.o.o. će, ovisno o načinu kupnje/plaćanja, iznos cijene radionice umanjen za popratne troškove vratiti Kupcu na kreditnu karticu ili bankovni račun.

Sjedište tvrtke

Sjedište tvrtke Nest 01 d.o.o. je u Zagrebu, u Republici Hrvatskoj. Pravni sporovi koji mogu nastati, kao posljedica korištenja ovih Stranica (osim ako posebnim ugovorom nije drugačije navedeno) u nadležnosti su suda u Zagrebu, i rješavaju se u skladu s pozitivnim propisima Republike Hrvatske. Korištenjem ovih Internetskih stranica Korisnik pristaje da je bilo koji spor ili zahtjev, proizašao iz, ili koji je u vezi s ovim Uvjetima, ili u vezi s njihovim provođenjem, u nadležnosti suda u Zagrebu.

IZJAVA O PRIVATNOSTI

Nest 01 d.o.o. se obvezuje pružati zaštitu osobnih podataka kupaca na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza, informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima Tvrtke kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla prema niže navedenim uvjetima. Svi djelatnici tvrtke Nest 01 d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Podaci koje prikupljamo

Kada pristupite Web stranici, Vi nam dostavljate, a mi arhiviramo, sljedeće podatke o Vama:

Promjene Izjave o privatnosti

Nest01 d.o.o. zadržava pravo da u bilo kojem trenutku, bez prethodne obavijesti izmijeni ili dopuni ovu Izjavu o privatnosti ili bilo koji njezin dio. Zbog toga vam preporučujemo da redovito pregledavate ovu Izjavu o privatnosti.

Kontakt

Kontaktirajte nas formom ili direktno na mail info@hub385.com ili telefonom na 091/3007-020
Educational partner
Telecommunications partner