HUB385 Academy // Tool School

Prodaja

Usavršite prodajne vještine

Masterclass Prodaja dizajnirana je tako da vaše poslovanje obogati svim znanjima i vještinama koje su potrebne u današnjem visoko konkurentnom prodajnom okruženju.

Upoznajte detaljno sve faze prodajnog procesa kao i marketinške alate te implementirajte naučeno znanje u svakodnevno poslovanje.

Praktična primjena
Vježbe se temelje na stvarnim primjerima
Individualni pristup
Rad na vlastitom ili tuđem primjeru
Certificirani mentor
Učite od certificiranog stručnjaka

Naučite

  • Preduvjete za uspjeh u prodaji
  • Marketinške alate za prodaju
  • Faze prodajnog procesa
  • Implementirati znanja u svakodnevnom poslovanju

Odgovori na ključna pitanja

Što je prodaja i kako razmišljaju uspješni prodavači?

Prodaja se bazira na odnosima, ali mnogi modeli nam pomažu da oni postanu još bolji. Ovim Masterclassom želimo vam približiti metode kojima ćete modele prilagoditi vašoj ideji odnosno izazovu.

Zašto kupujemo?

Jedan od ključnih faktora prodaje je poznavanje vaših klijenata. Naučit ćete upravljati odnosom s klijentima budući da se on smatra glavnim poslovnim procesom svake tvrtke.

Kako započeti odnos s klijentima?

Prvi dojam je već pola prodaje, a na ovom Masterclassu naučit ćete vještine koje su potrebne kako biste na prvu pridobili što više klijenata. Saznajte zašto je važnije slušati klijenta, nego mu pričati, istovremeno imajući na umu kako je zadovoljan klijent spreman platiti i više za istu uslugu.

Zašto se veselimo prigovorima, te kako ih obraditi?

Istraživanja su pokazala da će svega 1 od 25 nezadovoljnih klijenata uložiti prigovor prije prestanka korištenja rješenja koja nudimo, ali će rado svoje nezadovoljstvo podijeliti na društvenim mrežama. Putem ovog Masterclassa saznajte kako uspješno prikupiti, analizirati i rješavati prigovore kako bi smanjili broj nezadovoljnih klijenata.

Koji su koraci u procesu prodaje te kako postići da stranke kažu: „Da“?

U sklopu ovog Masterclassa naučite kako postati partner i savjetnik klijenta pri donošenju odluke o kupovini. Saznajte koliko je pristup važan u odnosu na kvalitetu proizvoda ili usluge koju prodajete, te kako ga prilagoditi različitim okolnostima.

Trener i mentor

Tatjana Salaj
Profesor fizike, PMF

Tatjana Salaj je vlasnica tvrtke Vrata percepcije i zaljubljenica u osobni rast i razvoj, rad s ljudima i prenošenje znanja kroz predavanja. Iskusna je i certificirana trenerica, a iza sebe ima i karijeru u prodaji i menadžmentu.

Već više od deset godina djeluje u industriji profesionalnog treninga i coachinga te svojim klijentima uspješno pomaže u izgradnji poslovanja, postavljanju standarda i educiranju njihovog izvora najveće vrijednosti: ljudi!

Za bilo kakva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte mailom na academy@hub385.com

Prijava

Molim odaberite
Cijena: 1,500 kn u cijenu je uključen PDV
Nakon prijave dobiti ćete sve potrebne podatke za plaćanje. Prijavom također prihvaćate naše uvjete poslovanja.
Zahvaljujemo na prijavi. Na mail smo vam poslali podatke za uplatu koji bi trebao doći kroz maksimalno par minuta. Ukoliko ne dobijete mail ili imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte na academy@hub385.com
Platiti možete odmah kreditnom karticom putem Payway sustava plaćanja klikom ovdje.

Masterclass ponuda

Educational partner
Telecommunications partner